Met een website gemaakt in en CMS kun je als klant zelf pagina's toevoegen, verwijderen of veranderen. Je houdt zelf controle over je website. De technische kant wordt door Webhoes beheert en heb je geen omkijken naar.

Wij maken de meeste website met Processwire. Dit is vergelijkbaar met Wordpress echter heeft een flink aantal voordelen. Lees meer over Processwire.

Elke opgeleverde website voldoet aan de volgende criteria.

Veilig

Elke website op het internet is een doelwit voor hackers. Een veilige website is niet Nice to have maar een Must.

Snelheid

Een langzame website verliest 10% van de bezoekers per seconde dat deze langzamer wordt. Ook Google indexeert liever een snelle website dan een langzame website. Dus zowel voor je bezoekers als voor de het indexeren is snelheid belangrijk.

Een van de door Webhoes toegepaste marnierenĀ om je website sneller te maken is cachen.

Template

Bij Webhoes maken wij website met kant-en-klare templates. Dit klinkt lekker makkelijk, maar scheelt jou heel veel geld. Het maken en ontwerpen van een custom template gaat al snel eur 1200 kosten. Daarna komen nog de kosten voor het maken van de website.

Natuurlijk passen wij de template geheel aan naar jouw wensen waardoor je toch je eigen look en feel krijgt.

Alle templates zijn responsive en daardoor goed leesbaar op zowel computers, tables en telefoons.

Google search console en analytics

Alle websites worden aangemeld bij Google search console. Hier laat je google weten waar je website staat zodat deze kan worden geindexeerd.

Ook kunnen websites bij Google analytics worden aangemeld. Hier kun je (real-time) zien hoeveel bezoekers er zijn, waar ze vandaag komen en soms de leeftijd. Webhoes kan je website wel aanmelden, maar doet geen SEO. Hiervoor kunnen wij je doorverwijzen naar een van onze vrienden.

Backups

Het is belangrijk je website te back-uppen. Mochter er iets misgaan, dan kun je dit snel verhelpen met een back-up. Voor het back-uppen kun je een onderhoudsabonnement afsluiten of zelf doen.

Kennismaken

Tijdens een gesprek met een kopje koffie of thee nemen we wensen door.

  • Wat moet de website kunnen
  • Hoe moet de website er uit zien
  • Hoeveel mensen moeten met de website werken
  • Welke mate van interactiviteit is er nodig

Ontwerpen

Websites zijn er in alle kleuren en vormen. Wij zoeken een template en maken een voorbeeld passend bij de wensen.

  • Veel of juiste weinig dynamiek
  • Kleurgebruik zelfde als de huisstijl
  • Full-screen of boxed layout

Bouwen

Aan de hand van het Functioneel ontwerp gaan wij de website bouwen. Tussentijds houden wij nauw contact over de voortgang. Zo kunnen wij feedback snel verwerken zodat dat jouw website ook wordt zoals je in gedachten hebt.

Live-gang

Als alles klaar is, kan de website online. Voor dat de website online gaat, zullen we deze samen doorlopen. Je weet dan hoe je eigen website werkt voor als je iets wil aanpassen.

Wil je ook in ons portfolio komen?

Neem nu contact op!

Top

Wij gebruiken cookies voor Google Analytics. Deze bevatten geen chocola, je kunt ze niet eten en ze zitten niet in een .bak.