Over SEO wordt veel gezegd door veel verschillende guru's. Toch zeggen ze niet allemaal hetzelfde. Dat maakt SEO een vak apart ondanks het nauw integreert met het maken van een website.

De SEO wordt uitbesteed aan specialisten die zich hier de hele dag mee bezighouden. Samen met hun expertise maakt Webhoes voor jou de website waarmee jij gaat scoren in Google en zorgt voor de gewenste conversies.

Vier belangrijke aandachtspunten hierbij zijn:

Keyword optimalisatie

Wat zijn de zoekwoorden binnen je branche en waar wil op worden gevonden. Komen deze ook vaak genoeg voor op de juiste plekken op de homepage en andere relevante pagina's.

Korte laadtijden

Als je website snel laadt, wordt deze door google beter geindexeerd en zullen de bezoekers ook minder snel afhaken. Bij elke seconde langere laadtijd, kan je tot 7% bezoekrs kwijtraken. Bij Webhoes gebruiken wij hier diverse tests voor zoals gtmetrix.com. Een 100/100 score is met een CMS haast niet mogelijk. Dit kan alleen met een HTML 5 pagina met weinig gebruik van javascript en content. Met een score vanaf 85/100 kun je al tevreden zijn. Dan scoor je beter dan 80% van de websites in de wereld. Hieronder de score van onze Webhoes website. Let wel op dat dit is getest tegen een server aan de andere kant van de wereld (Canada).

Linkbuilding

Met linkbuilding bouw je backlinks op. Dit betekent dat andere websites met jouw keywords linken naar je eigen website. Hoe sterker de pagina's waarvan wordt gelinkt, des te beter dit is voor je eigen website.

Social media

Social media is tegenwoordig ook een belangrijk aspect. De andere 3 aspecten zijn wel belangrijker. Door tactisch met social media om te gaan, kun je veel bezoekers naar je website trekken. Door de andere drie aspecten ook goed in te zetten, kun je bezoekers overhalen om contact op te nemen, een product te kopen of eventueel een offerte aan te vragen.

Kennismaken

Tijdens een gesprek met een kopje koffie of thee nemen we wensen door.

  • Wat moet de website kunnen
  • Hoe moet de website er uit zien
  • Hoeveel mensen moeten met de website werken
  • Welke mate van interactiviteit is er nodig

Ontwerpen

Websites zijn er in alle kleuren en vormen. Wij zoeken een template en maken een voorbeeld passend bij de wensen.

  • Veel of juiste weinig dynamiek
  • Kleurgebruik zelfde als de huisstijl
  • Full-screen of boxed layout

Bouwen

Aan de hand van het Functioneel ontwerp gaan wij de website bouwen. Tussentijds houden wij nauw contact over de voortgang. Zo kunnen wij feedback snel verwerken zodat dat jouw website ook wordt zoals je in gedachten hebt.

Live-gang

Als alles klaar is, kan de website online. Voor dat de website online gaat, zullen we deze samen doorlopen. Je weet dan hoe je eigen website werkt voor als je iets wil aanpassen.

Wil je ook in ons portfolio komen?

Neem nu contact op!

Top

Wij gebruiken cookies voor Google Analytics. Deze bevatten geen chocola, je kunt ze niet eten en ze zitten niet in een .bak.