kids-streetdefense

KSD (afkorting voor Kids Streetdefense) is dé stoerste van Nederland!Het is een vrolijke vecht- en verdedigingssport speciaal ontwikkeld voor jullie kids vanaf 6 jaar om zoveel mogelijk plezier in je leven te hebben. Het verdedigingsgedeelte is om je zo goed mogelijk te leren weren tegen eventueel lichamelijk en geestelijk geweld.
Wij willen jou helpen leren om te gaan met b.v. pesters, ruziezoekers en andere kids die denken jou te kunnen pesten en kleineren.

Deze website is gemaakt in processwire en afgestemt op de specifieke wensen. Instructeurs kunnen inloggen in hun eigen account en daarmee ook de pagina van hun eigen sportschool aanpassen.

Op de voorpagina worden automatisch het aantal locaties, instructeurs en het totaal aantal trainende kinderen weergegeven.

Op de locatie pagina staan alle locaties. Tevens kan er per provincie worden gefilterd waarna de google maps zich hier automatisch op aanpast.

Voor de layout is gekozen voor een frisse uitstraling in de kleuren van logo. De website is zowel via een mobiel als een laptop gemakkelijk te bekijken.

Wil je ook in ons portfolio komen?

Neem nu contact op!

Top

Wij gebruiken cookies voor Google Analytics. Deze bevatten geen chocola, je kunt ze niet eten en ze zitten niet in een .bak.