Door: sanne | 08-05-2018

Sinds kort is er een nieuwe versie van Processwire uit. Namelijk 3.0.96. Nu is het al prettig werken met Processwire maar de nieuwe versie heeft toch veel interesse nieuwe feateures en een gelikte en mooie admin omgeving.

De nieuwe admin werkt op UIKit v3 welke je nog beter zelf kunt vormgeven.

De CKeditor is geupgraded naar versie 4.7.0 en je kunt nu gewoon foto's in het tekstvlak slepen, het bekende drop n drag of in het Twents sleur n pleur.

Niet voor elke site van toepassing, de user velden zijn nu beter aanpasbaar. Hier hebben wij bijoorbeeld bij kids-streetdefense gebruik van gemaakt.

Voor eindgebruikers het Focus point erg interessant. Deze uiterst handige module laat je de focus op een ander gedeelte dan het midden van de foto leggen. Stel hebt een foto geupload waar teveel ruimte aan de onderkant zit. Hierdoor wordt de niet de gehele bovenkant weergegeven. Met Focus point kun je het 'midden' verleggen waardoor je wel precies te zien krijgt wat je wil. Nu hoeft je niet alles meer via Photoshop te bewerken voor een mooi resultaat.

Wij maken onze websites altijd via markup regions. Daar hebben jullie als klanten natuurlijk niets aan, alleen voor ons is het prettig. Natuurlijk heeft het wel voordelen voor jullie als klant. Eventuele layout wijzigingen of specifieke aanpassingen zijn sneller door te voeren. Dus ook sneller zichtbaar op de website.

Wil jij ook een nieuwe website? Neem dan nu contact op met Webhoes.

Wil je ook in ons portfolio komen?

Neem nu contact op!

Top

Wij gebruiken cookies voor Google Analytics. Deze bevatten geen chocola, je kunt ze niet eten en ze zitten niet in een .bak.