Door: sanne | 08-12-2016

Na jaren voor vrienden websites te hebben gemaakt, heb ik dan nu de stap gezet om dit professioneel te gaan doen. Als je doet waar je plezier in hebt, voelt het niet als werken aan.

Vandaar de nieuwe naam Webhoes. Aangezien ik mijn hele leven al in Twente heb gewoond, vond ik een lekkere korte, duidelijke en Twentse naam wel passend. Elke voorpagina op het internet wordt ‘home’ genoemd. Met een beetje fantasie kom je dan al snel uit op Webhoes (voor de niet Tukkers onder ons, Web huis).

Gaandeweg zal ik mij ook meer gaan verdiepen de verdere technieken, programmeertalen en dergelijk die het web draaiende houden.

Webhoes is er voor iedereen de een ‘huis’ online wil hebben.

Een nieuwe stap | Webhoes | Creatieve websites uit Almelo

Wil je ook in ons portfolio komen?

Neem nu contact op!

Top

Wij gebruiken cookies voor Google Analytics. Deze bevatten geen chocola, je kunt ze niet eten en ze zitten niet in een .bak.